2024 Liangdu Reviscin Season | Rich Line Product Supply "Tourism +" om een ​​zomer -resale en ponskaart in het hele gebied te maken
2 mins read

2024 Liangdu Reviscin Season | Rich Line Product Supply "Tourism +" om een ​​zomer -resale en ponskaart in het hele gebied te maken

Op 25 april leerde de verslaggever van de persconferentie van “2024 China Liangdu · liupanshui vermijding zomerseizoen” dat Liupanshui niet lang geleden werd beoordeeld als “de beste zorg- en resortresortstad in China”. startpunt en de integratie van schilderachtige plekken, en streven ernaar om een ​​pionier van zomer en gezondheid te creëren.
In termen van culturele toerisme -integratieEssenceGecombineerd met de liefde voor de massa en de marktvraag, hebben een aantal toeristen zoals niet -Heritage culturele shows, Liangdu Ye Pa en sterconcerten deelgenomen aan culturele en artistieke activiteiten met sterke participatie en meeslepende ervaringen.Sommige schilderachtige plekken lanceren culturele tentoonstellingen, kampeerconferenties en andere activiteiten rond het thema van muziekfestivals en e -sportfestivals.
In termen van fysieke fusie.Naast verschillende soorten sporten zoals voetbal, basketbal, badminton en andere soorten sporten, combineert Liupanwater de lokale realiteit en lanceert ook het Marathon- en Marathon Carnival -evenement in de zomer, evenals de extreme skydiving, rotsklimmen, gliding umbrella, mountain bicycles, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers, 100 kilometers , 100 kilometer, 100 kilometer, 100 kilometer, 100 kilometer, 100 kilometer, 100 kilometer, 100 kilometer.
Liuzhi Longjing Hot Spring.Shang Yujie/foto
In termen van Kanglou -integratie.Liupanshui lanceert een reeks gezondheidspakketten die het warmwaterbronnen, geurpas, homestays, gezondheid en traditionele Chinese geneeskunde combineren.
In termen van industriële en toerisme -integratieEssenceLiupanshui zal de reconstructie van verlaten mijnen en fabrieksgebied toerismefuncties zoals Liuzhi di Zong mijnsite, Panzhou Firepoping Mining Mining Mining Derde Line Industrial -sites bevorderen, de ontwikkeling van toeristische producten en lijnen zoals onderzoekstoerisme, sightseeing toerisme, speciaal toerisme, speciaal toerisme, speciaal toerisme, en organiseren van speciaal toerisme, en organiseren Het “Jianshan Mine Pit Music Festival”.
In termen van onderwijs en toerisme -integratieEssenceGebaseerd op het coole klimaat, gebaseerd op historische cultuur, rode cultuur, nationale cultuur, landbouwcultuur, enz., In combinatie met de afdeling Onderwijs, een reisproducten en lijnen voor ouder -ouder -kind.
NachteconomieEssenceVertrouwen op de relatief volwassen gebieden zoals Shuicheng Ancient Town, Wanda Business District, Nanhu Xijie en andere omstandigheden, zullen we verbinding maken met de omliggende culturele locaties, karakteristieke catering, podiumkunstenshows, zaken en andere formaten om diverse consumentencènes te bieden in de nachteconomie -scènes in de nachteconomie. Gebieden verzamelen, de consumptieketen van de culturele toerisme uitstrekken.
Guizhou Daily Tianyan News Reporter Gui Rong
Bewerk lu yuan
Liu Dingzheng in de tweede proef
Sun Qin
Rapport/feedback